Κυριακή, 21 Αυγούστου 2016

Πουλάει το μετάλλιο που κέρδισε στο Ρίο για να σώσει ένα 3χρονο αγοράκι

Σε μια σπάνια κίνηση προχωράει ο Πολωνός δισκοβόλος Πιότρ Μαλαχόφσκι που κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.
Ο Ολυμπιονίκης από την Πολωνία, αποφάσισε να πουλήσει το ασημένιο μετάλλιο με σκοπό να συγκεντρώσει χρήματα για να βοηθήσει ένα αγοράκι που πάσχει από μια σπάνια μορφή καρκίνου.

«Στο Ρίο πάλεψα για το χρυσό. Καλώ όλους τους ανθρώπους, να αγωνιστούμε μαζί για κάτι που είναι ακόμη πιο πολύτιμο: για την υγεία αυτού του φανταστικού αγοριού» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Πιοτρ Μαλαχόφσκι.
Όπως είπε ο Μαλαχόφσκι, η μητέρα του νεαρού Όλεκ Σιμάνσκι του ζήτησε βοήθεια καθώς μόνη ελπίδα του γιού της είναι να μεταφερθεί για θεραπεία στην Νέα Υόρκη. 
Ο Όλεκ Σιμάνσκι, είναι ένα 3χρονο αγοράκι που εδώ και δύο χρόνια δίνει μάχη με το ρετινοβλάστωμα, έναν καρκίνο των ματιών. Ο Πολωνός Ολυμπιονίκης ανακοίνωσε ότι τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την δημοπρασία του μεταλλίου θα χρησιμοποιηθούν για την θεραπεία του μικρού.
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...