Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2016

ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας: παροχή φαρμακευτικών ειδών στα τρία (3) Κέντρα Φιλοξενίας Προσφύγων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στο πλαίσιο της 6ης/2016 Συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας, το Σώμα όντας ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένο σε ανθρωπιστικά θέματα, αποφάσισε ομόφωνα την παροχή φαρμακευτικών ειδών στα τρία (3) Κέντρα Φιλοξενίας Προσφύγων στην Περιφέρειά μας (Θερμοπύλες, Ριτσώνα και Οινόφυτα) συνολικής αξίας 10.000 €.
Η συγκεκριμένη ενέργεια εντάσσεται στη δέσμη κοινωνικών παρεμβάσεων για την υποστήριξη και την ανακούφιση των συνανθρώπων μας, που αποφασίστηκε να υλοποιήσει η Π.Ε.Δ., σύμφωνα με το εγκεκριμένο σχέδιο δράσης της.
Η παράδοση των φαρμάκων στα κατά τόπους Κέντρα Φιλοξενίας Προσφύγων θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:
Τοποθεσία
Ημερομηνία
Ώρα
Θερμοπύλες
Δευτέρα 8/8/2016
1:00 μ.μ.
Ριτσώνα
Τρίτη 9/8/2016
10:00 π.μ.
Οινόφυτα
Τρίτη 9/8/2016
11:00 π.μ.
Την Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας θα εκπροσωπήσει ο Πρόεδρός της και Δήμαρχος Ορχομενού, κ. Λουκάς Υπερήφανος συνοδευόμενος από τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής καθώς και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου των οικείων Δήμων.
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...