Κυριακή, 7 Αυγούστου 2016

Με αιμοδοσία αλλά και …αστρονομία συνεχίζονται αύριο (8/8) τα ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ

Τα ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ 2016 συμπληρώνουν σήμερα οκτώ ημέρες συνεχόμενων εκδηλώσεων. Το πρόγραμμα για την εβδομάδα που ξεκινάει αύριο Δευτέρα 8 Αυγούστου είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε εκδηλώσεις. Έτσι, για αύριο Δευτέρα έχουν προγραμματισθεί δυο δραστηριότητες:
Από τις 6.30 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Άμφισσας «Οι Άγιοι Ανάργυροι», θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία, στο Περιφερειακό Ιατρείο της Αγίας Ευθυμίας. Είναι αυτονόητο ότι πρέπει να δώσουν αίμα όλοι όσοι έχουν αυτή τη δυνατότητα.
Θα ακολουθήσει, στον χώρο στάθμευσης του Αγίου Ευθυμίου και σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ερασιτεχνών Αστρονόμων Φωκίδας «Η 
Αχυρόστρατα», παρουσίαση του ουράνιου θόλου και των ορατών αστερισμών, αστροπαρατήρηση με τα τηλεσκόπια των μελών του Συλλόγου και θα γίνει προσπάθεια να απαντηθεί το ερώτημα «Εξωπλανήτες»: Υπάρχει ζωή έξω από το ηλιακό μας σύστημα;
Δευτέρα 8 Αυγούστου, είσαστε όλοι προσκεκλημένοι στην Αγία Ευθυμία.
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...