Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

Το Κέντρο Υγείας Ιτέας διακοπεύει... με τίνος την ευθύνη;

ΠΡΟΣ
 Διοικητή 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας- Στερεάς Ελλάδος
Νέστορα Αντωνίου 
secr@dypethessaly.gr 

 ΚΟΙΝ.:
1. Υπουργό Υγείας 
Ανδρέα Ξανθό 
 Γραφείο υπουργού
 minister@moh.gov.gr
2. Ελεγκτή Δημόσιας Διοίκησης
 nfo@gedd.gr
3. Διοικήτρια Νοσοκομείου Άμφισσας 
        Ε. Αυγερινού
      manager@gnamfissas.gr

   Κύριε Διοικητά 5ης ΥΠΕ,

    Στο Κέντρο Υγείας Ιτέας έχει αναρτηθεί το παρακάτω σημείωμα: 



Δεδομένου ότι και πριν ένα χρόνο είχε προηγηθεί το ίδιο ακριβώς περιστατικό, για το οποίο τότε ενημερωθήκατε από Ιατρούς και πολίτες,  ερωτάμε:
  1. Η ανακοίνωση της φωτογραφίας που έχει αναρτηθεί στο Κέντρο Υγείας Ιτέας με εντολή και ευθύνη -προφανώς- της Διοίκησης, είναι νόμιμη; Δεν υπάρχουν ημερομηνίες ούτε για το πότε αρχίζει να ισχύει, ούτε για το πόσο διάστημα θα ισχύει, ούτε για την ημερομηνία λήξης της "εντολής".
Επίσης δεν υπάρχει υπογραφή, ούτε καν το "εκ της διευθύνσεως".

  2. Έχετε δώσει εσείς την εντολή να κλείσει τα Σαββατοκύριακα το Κέντρο Υγείας Ιτέας; Αν ναι έχει αναρτηθεί στο diavgeia και γιατί δεν αναγράφεται επί του σημειώματος; Αν όχι, μπορεί να δώσει άλλος την εντολή;


  3. Λόγω της υπολειτουργίας του Νοσοκομείου Άμφισσας στο οποίο παραπέμπονται με το σημείωμα αυτό οι ασθενείς και τα επείγοντα περιστατικά,
από την ευρύτερη τουριστική και όχι μόνον περιοχή των Δελφών, του Γαλαξειδίου, των Πεντεορίων, της Βουνιχώρας, των Αγίων Πάντων,  της Ερατεινής, της Δεσφίνας και των οικισμών τους, του Χρυσού,  της Κίρρας,  της Τριταίας, του Λιμανιού της Ιτέας (με καθημερινή κρουαζιέρα και μεταλλευτική σκάλα) και κατόπιν διαμαρτυριών κατοίκων και επισκεπτών, αιτούμαστε να μας γνωστοποιήσετε το πρόγραμμα εφημεριών του Κέντρου Υγείας Ιτέας και του Νοσοκομείου Άμφισσας για το οποίο είστε ο τελικός υπογράφων καθώς επίσης να μας διευκρινίσετε εάν το ρεπό δίδεται μετά από ενεργή ή εφημερία ετοιμότητας και ποιες ειδικότητες μπορούν να κάνουν ενεργή εφημερία. 

4. Πώς αντιμετωπίσατε πέρυσι το ίδιο περιστατικό; 

Από http://fokidatv.blogspot.gr/2016/08/blog-post_57.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...