Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Δημοσιογραφικός Οχετός Λυμάτων

Η ΣΗΨΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΠΝΙΓΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΓΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ, ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣΈπειτα από την ομολογία – κόλαφο των τεχνοκρατών του ΔΝΤ που αποκάλυπτε τον βρώμικο ρόλο Παπανδρέου – Σαμαρά και του ταμείου φυσικά, ήλθε και η αποκάλυψη Στίγκλιτς που στέλνει προσωπικά τον Παπανδρέου στο ειδικό δικαστήριο. Ακολούθησε η παρέμβαση του ΠτΔ…η οποία υιοθετήθηκε από ολόκληρη την κοινωνία και την πλειοψηφία του τύπου, ανεξαρτήτως κομματικής χροιάς. Το «νταβατζήδικο» απλώς σιώπησε αντιλαμβανόμενο του τι θα επακολουθήσει.
Έντρομος τότε ο Παπανδρέου, έβγαλε μια κωμική ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται στον ΠτΔ, αντί να απολογείται για το έγκλημα του που πλέον αποκαλύφθηκε από τους τεχνοκράτες του ΔΝΤ και τον ίδιο του τον τέως σύμβουλο, τον Στίγκλιτς. Ανακοίνωση που ουδείς ετόλμησε να προβάλλει, εκτός από τον συγκεκριμένο Δημοσιογραφικό Οχετό Λυμάτων και συνδεδεμένα διαδικτυακά περιττώματα. Αρθρογράφοι – κλόουν του συγκεκριμένου Οχετού άρχισαν τις «διατριβές» πάνω στην ανακοινωση Παπανδρέου, «λησμονώντας» την έκθεση του ταμείου και τις δηλώσεις Στίγκλιτς.

Η κλασική μέθοδος εξαπάτησης που εφάρμοζαν επί δεκαετίες δηλαδή, προκειμένου να φέρνουν στην εξουσία Σημίτηδες, Παπανδρέηδες, Σαμαράδες και να τους κρατούν επάνω ως την μούμια του Ελ Σιντ για να γεμίζουν τα ΔΟΛια ταμεία εις βάρος της πατρίδας.

Όχι, δεν αρκεί το γεγονός ότι έμειναν απελπιστικά μόνοι. Πρέπει να πληρώσουν για τα εγκλήματα τους και αυτοί και τα παρακρατικά συστήματα που τους προστατεύουν, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...