Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ: Για κακουργήματα ο Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ! Αναιρέθηκαν τα βουλεύματα των σαμαροβενιζελων

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ!
ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΙΓΚΛΙΤΣ

Με την υπ’ αριθμόν 1331/2016 απόφαση του ποινικού τμήματος του Αρείου Πάγου, ξεκινά η ποινική δίωξη για διάπραξη σειράς κακουργημάτων αναφορικά με την αλλοίωση των στατιστικών στοιχείων που χρησιμοποιήθηκε ως άλλοθι για την υπαγωγή της χώρας στο…εγκληματικό μνημόνιο Παπανδρέου – ΔΝΤ.
Η ειςαγγελέας Ξένη Δημητρίου με την αναίρεση υπέρ του νόμου είχε ανατρέψει την μεθόδευση Σαμαρά – Αθανασίου για να πέσει ο Γεωργίου στα μαλακά.
Παραπέμπεται στο συμβουλιο εφετών πλέον, για να δικαστεί με βαρύτατο κατηγορητήριο σε μία υπόθεση που αναμένεται να αποκαλύψει όλες τις σκοτεινές πτυχές του εγκλήματος κατά της Ελλάδας.

 Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...