Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Μήνυση κατά της Κλίντον από τις οικογένειες των νεκρών της Βεγγάζης!

Μήνυση κατά της Χίλαρι Κλίντον κατέθεσαν οι γονείς δύο Αμερικανών που έχασαν τη ζωή τους κατά την επίθεση ισλαμιστών στην αμερικανική διπλωματική βάση στη Βεγγάζη της Λιβύης, το 2012, τρεις μήνες πριν τις προεδρικές κάλπες του Νοεμβρίου.

Οι ενάγοντες υποστηρίζουν ότι η απόφαση της κ. Κλίντον, τότε υπουργού Εξωτερικών, να χρησιμοποιήσει έναν ιδιωτικό σέρβερ για υπηρεσιακά e-mail συνέβαλε στον θάνατο των παιδιών τους.
Κατηγορούν επίσης την κ. Κλίντον ότι έχει συκοφαντήσει τα παιδιά τους σε δηλώσεις της σε μέσα ενημέρωσης.
Σημειώνεται πως οι καταγγελίες για ευθύνη της κ. Κλίντον στην υπόθεση της Βεγγάζης έχουν επανειλημμένα ερευνηθεί και καταρριφθεί από εξεταστικές επιτροπής του Κογκρέσου, όμως το θέμα έχει σκιάσει την προεκλογική εκστρατεία της.
Εκπρόσωπος της εκστρατείας της κ. Κλίντον, που είναι η Δημοκρατική υποψήφια για την προεδρία, απέρριψε τις κατηγορίες των γονέων.
Η επίθεση στο αμερικανικό διπλωματικό συγκρότημα της Βεγγάζης από ένοπλους ισλαμιστές κατέληξε στον θάνατο τεσσάρων Αμερικανών. Ανάμεσα στους νεκρούς ήταν και ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στη Λιβύη, Κρις Στίβενς.

http://www.skai.gr/news/world/article/322219/minusi-kata-tis-klidon-apo-goneis-nekron-tis-veggazis/#ixzz4GreBNIq3

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...