Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2016

Απο την εκδηλωση στην Τριταία Φωκίδος.

Με πολύ μεγάλη επιτυχία έκλεισε χθες Κυριακή 7/8/2016, η εκδήλωση στην Τριταία . κατά την οποία η δημοσιογράφος Πένυ Τσακίρη παρουσίασε την ιστορία του χωριού,   «ΤΡΙΤΑΙΑ ή ΑΛΩΠΗ – ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ», μέσα από από αφηγήσεις και φωτογραφικό υλικό.
Ένα πραγματικά πολύ ενδιαφέρον οδοιπορικό στο χρόνο και την ιστορία της περιοχής.
Μετά το πέρας της παρουσίασης την σκυτάλη πήρε το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Ιτέας «Οι φίλοι της Τέχνης» που παρουσίασε ένα πολύ όμορφο χορευτικό πρόγραμμα.

Η μελωδική φωνή του Γιάννη Σούφρα και το κέρασμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Τριταίας Φωκίδας « Ο Άγιος Βλάσιος», έκλεισαν αυτή την όμορφη βραδιά. 
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πέραν του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας, ο βουλευτής Φωκίδος κ.Ηλίας Κωστοπαναγιώτου και η Αντιδήμαρχος Ιτέας κ. Λιάνα Πιλάλα-Τσακίρη. Αξιοσημείωτη και η μεγάλη προσέλευση του κόσμου που γέμισαν την μικρή πλατεία του χωριού και την παρακείμενη ταβέρνα δημιουργώντας την ατμόσφαιρα κανονικού πανηγυριού.
Ακολουθεί φωτογραφικό και ηχητικό υλικό από την εκδήλωση.

Για να ακούσετε την παρουσίαση των ιστορικών στοιχείων απο την δημοσιογράφο Πένυ Τσακίρη πατήστε ΕΔΩ.
Για να ακούσετε την παρέμβαση του κ. Ευθ. Λαίνη πατήστε ΕΔΩ.


 

Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...