Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

ΝΕΑ Υποψηφιότητα ΒΟΜΒΑ στις Αμερικανικες εκλογές αναμένεται να ανατρέψει τα δεδομένα.

Την υποψηφιότητά του ως ανεξάρτητος στις επικείμενες προεδρικές εκλογές των Ηνωμένων Πολιτειών γνωστοποίησε ο γνωστός τραγουδιστής, Άλις Κούπερ.
Με σύνθημα «Ένας ταραγμένος άνθρωπος για ταραγμένους καιρούς» ο Αμερικανός ροκ σταρ προχώρησε στην ανακοίνωση μέσα από την προσωπική του σελίδα.
Η υποψηφιότητα του θεωρείται πολύ σημαντική καθώς μπορει άνετα να μειώσει τα ποσοστά του πρώτου υποψηφίου και να ανατραπεί όλο το εκλογικό αποτέλεσμα.

Απευθύνεται σε όλους όσοι δεν θέλουν να ψηφίσουν Κλίντον ή Τραμπ σημειώνοντας πως «αν θέλετε να στηρίξετε μια πλατφόρμα δράσης που πραγματικά μετράει, τότε στηρίξτε τη δικιά μου».
Παρουσίασε επίσης ένα πρόγραμμα δέκα σημείων με τις πολιτικές θέσεις της εκστρατείας του. Ζητάει την επιστροφή του Μπράιαν Τζόνσον στους AC/DC, την κατάργηση μολυβιών και βιβλίων, αλλά και την απαγόρευση των σέλφι.
Ακόμη θέλει να μετονομαστεί το Big Ben σε «Big Lemmy» αναφερόμενος στον θάνατο του κατά κόσμον Ιαν Φρέιζερ Κίλμιστερ των Motörhead, που μας αιφνιδίασε όλους δυσάρεστα.
Προτείνει, μεταξύ άλλων, την εισαγωγή του Γκράουτσο Μαρξ στο χαρτονόμισμα των 50 δολαριών, αλλά και νέου χαρτονομίσματος των 20 λιρών με τον Πίτερ Σέλερς στην Μεγάλη Βρετανία.
Ο ίδιος είχε περιγράψει τον εαυτό στο παρελθόν με τον όρο απολίτικ. Μάλιστα, το 2004 είχε επικρίνει μουσικούς που υποστήριξαν τον Τζον Κέρι κατά του Μπους, υπογραμμίζοντας πως η ροκ και η πολιτική δεν πρέπει να αναμειγνύονται.
Όμως, 68χρονος βετεράνος ρόκερ δεν είναι ο μόνος. Ο ράπερ Κάνιε Γουέστ υποσχέθηκε πέρυσι πως θα θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ το 2020.ή

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...