Κυριακή, 28 Αυγούστου 2016

Συγκλονίζει ο Χάτσικο της Ιταλίας δίπλα στο φέρετρο του αφεντικού του

Στο πλευρό του αφεντικού του, αμετακίνητος μέχρι το τέλος δίπλα στο φέρετρο του ιδιοκτήτη του είναι ένα σκυλάκι, η φωτογραφία του οποίου κάνει το γύρο του κόσμου.
Ακούραστος φρουρός, αρνείται να εγκαταλείψει τον νεκρό ιδιοκτήτη του, ένα από τα θύματα του σεισμού για τα οποία πραγματοποιήθηκε τελετή στο γυμναστήριο στο Ασκόλι Πιτσένο της Ιταλίας.
Η εικόνα της γεμάτης με φέρετρα αίθουσας, αποτυπώνει τον θρήνο των συγγενών και το μέγεθος της τραγωδίας που στοίχισε τη ζωή σε 290 ανθρώπους και άφησε άστεγους χιλιάδες Ιταλούς.
Ανάμεσά τους βρίσκεται ένα κόκερ σπάνιελ, ένας σύγχρονος «Χάτσικο» που αρνείται να φύγει από το πλευρό του αγαπημένου του φίλου.

Πηγή
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...