Τρίτη, 2 Αυγούστου 2016

Tρίζει η καρέκλα του Κυριάκου. Απανωτά χαστούκια από Μιχελάκη και Κακλαμάνη.

To γεγονός ότι ο Άρειος Πάγος αποφάσισε την αναίρεση του απαλλακτικού βουλεύματος για τον επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Α. Γεωργίου για την υπόθεση του φουσκωμένου ελλείμματος του 2009, δεν φαίνεται πως ήταν αρκετό για να υπάρξει αντίδραση από την ΝΔ.

Μπορεί χθες να έβγαλαν επτά ανακοινώσεις, αλλά καμία δεν αφορούσε την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ και του Ανδρέα Γεωργίου. Και αυτό είναι από μόνο του σκάνδαλο. Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης με το γεγονός οτι επέλεξε να «θάψει» επικοινωνιακά την απόφαση-βόμβα του ποινικού τμήματος του Αρείου Πάγου για τον Ανδρέα Γεωργίου, θέλει να πάρει διαζύγιο με κάθε τι που έχει σχέση με τον Κώστα Καραμανλή.
Πάντως αυτό που όφειλε να πει η ηγεσία της ΝΔ το είπαν ξεκάθαρα με αναρτήσεις τους στο Facebook o Νικήτας Κακλαμάνης και ο Γιάννης Μιχελάκης. Ο μεν πρώτος έγραψε ότι:
«Μετά το «χαστούκι» του Αρείου Πάγου στον περιβόητο κ. Γεωργίου ήρθε η ώρα της μιας και μοναδικής εξεταστικής επιτροπής αυτής για το «πως μπήκαμε στο μνημόνιο…»
Ο δε Μιχελάκης έδωσε την χαριστική βολή γράφοντας:
«Με εντολή Μητσοτάκη δεν βγήκε ανακοίνωση για την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ και του Γεωργίου»


Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...