Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2016

Νέα “βόμβα” από Νικ Κακλαμάνη: Ποιοί είναι το “λόμπυ του εξωτερικού”,που μαζεύουν λεφτά για τη νομική υπεράσπιση του Γεωργίου; Να πάρει θέση… (vid)

Νέες ρουκέτες κατά των κυκλωμάτων που προσπαθούν να τον κρατήσουν στο απυρόβλητο, αλλά και της “γραμμής” συμπαράστασης στον Αντ Γεωργίου, που έχει υιοθετήσει ασμένως η ΝΔ, συμπαρατασσόμενη πλήρως με το ΠΑΣΟΚ, εξαπέλυσε ο Α/δρος της Βουλής Νικ Κακλαμάνης.
Ο πρώην Δήμαρχος, και βουλευτής της Α’ Αθήνας, θεωρεί απαράδεκτη την επιστολή της Κομισιόν στην ελληνική κυβέρνηση, με αφορμή τη δίωξη της Δικαιοσύνης κατά του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, ενώ επισημαίνει τα … “ερωτήματα” που ανακύπτουν από το γεγονός ότι, η επιστολή της Κομισιόν έχει σταλεί σχεδόν ταυτόχρονα με το πόρισμα του Αρείου Πάγου στον Εισαγγελέα Εφετών, για την επαναπομπή της υπόθεσης.
Ταυτόχρονα ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και από τα πλέον εμπειρα στελέχη της ΝΔ, υπενθυμίζει ότι έχει αποκρυβεί από τον πρώτο φάκελο της υπόθεσης τμήμα της κατάθεσης τότε, του κ Κοντοπυράκη και της κ Γεωργαντά
Τέλος ο Νικήτας Κακλαμάνης, δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός, ότι ενώ για τις πιθανές ευθύνες πολιτικών προσώπων, που μπορεί να ανακύψουν κατά τη νέα διαδικασία, έχει παρέλθει ο χρόνος παραγραφής τους, δεν ισχύει το ίδιο για τις ποινικές. Και άρα, όπως κατέληξε το στέλεχος της ΝΔ, η παρέμβαση της Κομισιόν ήταν ευθέως για την προστασία του κ Γεωργίου και όχι για να μην αμφισβητηθεί η ΕΛΣΤΑΤ ως θεσμός, η οποία υπάγεται στην ΓΙΟΥΡΟΣΤΑΤ …
Στο πλαίσιο μάλιστα αυτού του συλλογισμού, ο κ Κακλαμάνης “κάλεσε τον κ Γεωργίου, να διαψεύσει τις πληροφορίες, που φέρουν λόμπυ οικονομικών παραγόντων από το … εξωτερικο, να συγκεντρώνει ποσά, για τη νομική υπεράσπιση” του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ !

 
Πηγή
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...