Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Όταν ο Μητσοτάκης (το 2014) έκλεινε τα ΕΠΑΛ/ΕΠΑΣ στις φτωχογειτονίες και απέλυσε τους Καθηγητές ήταν «μεταρρύθμιση».Το ξέχασε;

Το 2014 Μητσοτάκης έκλεισε τα ΕΠΑΛ/ΕΠΑΣ στις φτωχογειτονίες του Κορυδαλού και της Νίκαιας και απέλυσε τους Καθηγητες, τότε που την απόλυση τα κανάλια την ελεγαν «διαθεσιμότητα». 

Τότε ξαφνικά κάποια ιδιωτική σχολή, άγνωστο πως, βρήκε τα τηλέφωνα των μαθητών και των μαθητριών και του καλούσε να συνεχίσουν την τεχνική τους κατάρτηση στο ιδιωτικό ΙΕΚ με το…ευτελές ποσό για έναν Μητσοτάκη των €2.500-€5.000 το χρόνο, όταν οι περισσότεροι γονείς στις δυτικές συνοικίες έχουν συνολικό ετήσιο εισόδημα από 3.000 έως 12.000 το χρόνο.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...