Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ: Αφιερωμένη στα παιδιά η συνέχεια των "Φωκικών 2016"

Στο παρκάκι του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άμφισσας, που ευπρεπίστηκε, φωτίστηκε και παραδόθηκε ξανά σε χρήση προς τους συνδημότες μας τους καλοκαιρινούς μήνες μετά από χρόνια απραξίας, δίνεται η συνέχεια των "Φωκικών 2016" την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου.
Στις 8 το βράδυ θα παρουσιασεί η παράσταση κουκλοθεάτρου με το έργο "Ο άτυχος ψαράς" από τη Σκηνή "Ονειροβάτες" του "Κουκλοθεάτρου Λαμίας" της Αναστασίας Ξηρομερίτου.

Παράλληλα, θα διενεργηθεί κι ανταλλαγή βιβλίων από τους μικρούς μας φίλους, υπό την αιγίδα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Άμφισσας, καθώς κι ανάγνωση παραμυθιών από τις 7 το βράδυ.

Προτρέπουμε τους μικρούς μαθητές μαζί με τους γονείς τους να χαρούν μια απολαυστική παράσταση κουκλοθεάτρου, που θα τους συναρπάσει και θα τους μαγεύσει και ταυτόχρονα να φέρουν στο Παρκάκι τα βιβλία που έχουν διαβάσει για να τα ανταλλάξουν με τους συμμαθητές τους έχοντας έτσι την ευκαιρία για νέες αναγνωστικές εμπειρίες γεμάτες φαντασία και γνώση!

"Φωκικά 2016"

Παρκάκι 1ου Δημοτικού Σχολείου Άμφισσας  Ώρα 20:00
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...