Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΙ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ – Ο μάρτυρας -κλειδί σπάει τη σιωπή του στην υπόθεση μαγειρέματος των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ

Έπρεπε να περάσουν 3,5 χρόνια για να γίνουν κατανοητές πλέον οι καταγγελίες όσων έλεγαν ότι το έλλειμμα του 2009 αδίκως και ανόμως διογκώθηκαν, στέλνοντας στην αγχόνη μέσω μνημονίου την Ελλάδα και τους Έλληνες. Επιτέλους η δικαιοσύνη αντιλήφθηκε ότι πρέπει να διερευνηθεί το μείζον αυτό ζήτημα μετά τα πρόσφατα δημοσιεύματα του Μανώλη Κοττάκη στην εφημερίδα «Δημοκρατία».
Την παραγγελία για την διενέργεια της προκαταρκτικής εξέτασης  έδωσε χθες η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, ζητώντας να ερευνηθούν τα στοιχεία από τα ρεπορτάζ της εφημερίδας για το σκανδαλώδες ζήτημα. Όπως όμως αναφέρει στο χθεσινό της δημοσίευμα η εφημερίδα και ο συνάδελφος Μανώλης Κοττάκης οι καταγγελίες και τα στοιχεία τα οποία και επικαλείται προέρχονται από παλαιότερο δημοσίευμα του στο περιοδικό «Crash» και από συνέντευξη που πήρε από τον μάρτυρα κλειδί στην υπόθεση μαγειρέματος των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ, τον κ. Νικόλαο Στρόμπλο.
Διαβάστε ολόκληρη την αποκλειστική συνέντευξη στο CRASH Μαρτίου 2013  του κ. Στρόμπλου  με τίτλο «Ανέστειλαν την χρεωκοπία για να σωθούν οι Γαλλικές και Γερμανικές τράπεζες»

Πηγή
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...