Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016

Νέα μαχαιριά των ΗΠΑ στην Τουρκία!

Μετά την οδηγία του US.υπουργείου εξωτερικών  προς τους πολίτες των ΗΠΑ πως θα πρέπει να αποφεύγουν τα ταξίδια στην Νοτιοανατολική Τουρκία & να εξετάσουν προσεκτικά τους κινδύνους ενός  ταξιδιού οπουδήποτε στην Τουρκία, έρχεται η νέα ανακοίνωση από πλευράς των Αμερικανών που κυριολεκτικά αποτελεί μαχαιριά στην καρδιά της γείτονος.

 
"Αξιόπιστες απειλές των πιθανών τρομοκρατικών δραστηριοτήτων με στόχευση Αμερικανικών συμφερόντων επώνυμα ξενοδοχεία στα Adana της Τουρκίας. Να είστε προσεκτικοί.
Όταν το ίδιο το Αμερικάνικο Προξενείο στα Άδανα βγάζει ανακοίνωση ακόμα και κατά επιχειρήσων αμερικανικών συμφερόντων με σκοπό να πλήξει την Τουρκία, μιλάμε για ολική ρήξη.

Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...