Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016

«Πάρτυ τέλος» στα δημόσια έργα – Ηλεκτρονικός έλεγχος για όλους τους εμπλεκόμενους

Ξεκίνησε από σήμερα έως τις 17 Οκτωβρίου η δημόσια (ηλεκτρονική) διαβούλευση για το σχέδιο νόμου που προωθεί η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και αφορά «την αναμόρφωση και εκσυγχρονισμό του συστήματος παραγωγής δημοσίων και ιδιωτικών τεχνικών έργων και υποδομών της χώρας».

Το υπό διαβούλευση νέο νομοθετικό πλαίσιο θεσμοθετεί την κατάρτιση ενιαίου ηλεκτρονικού μητρώου έργων, καθώς και την εγκατάσταση «συστήματος παρακολούθησης έργων, με την καταγραφή όλων των εμπλεκόμενων νομικών και φυσικών προσώπων».
Ο αρμόδιος υπουργός, Χρήστος Σπίρτζης, καλεί όλους τους πολίτες και τους κοινωνικούς φορείς να συμμετέχουν στη δημόσια (ηλεκτρονική) διαβούλευση. Το νομοσχέδιο έχει αναρτηθεί στην παρακάτω διεύθυνση: http://www.opengov.gr/yme/?p=3781
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...