Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2016

“Συντονισμένες πρωτοβουλίες για το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού από τους παραπαρνάσσιους δήμους”

Συνάντηση εργασίας στο Δημοτικό Κατάστημα Πολυδρόσου του Δήμου Δελφών είχαν το απόγευμα του Σαββάτου 10 Σεπτεμβρίου 2016 οι τρεις Δήμαρχοι των παραπαρνάσσιων Δήμων.
Ο Θανάσης Παναγιωτόπουλος, Δήμαρχος Δελφών, ο Γιώργος Γώγος, Δήμαρχος Αμφίκλειας – Ελάτειας και ο Γιάννης Γεωργακός, Δήμαρχος Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκιρας, παρουσία και των Αντιδημάρχων Δελφών, Νίκου Μολιώτη και Αμφίκλειας – Ελάτειας, Κώστα Γκιώνη, συζήτησαν θέματα που αφορούν στην εξέλιξη των πρωτοβουλιών τους για τον Παρνασσό και ιδίως για το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού.
Οι εκπρόσωποι των τριών όμορων Δήμων συμφώνησαν ότι απαιτείται στενότερη και καλύτερη συνεργασία με την Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε., που διαχειρίζεται το Χ.Κ.Π., ενώ τις προσεχείς μέρες πρόκειται να συναντηθούν με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη, ώστε η Αυτοδιοίκηση στους δύο της βαθμούς να συντονίσει τα βήματά της εν όψει της χειμερινής περιόδου και να ζητήσει τη μέριμνα της κεντρικής εξουσίας, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν αστοχίες κατά τη διάρκεια της τουριστικής σεζόν και να ληφθούν όλες οι απαραίτητες πρόνοιες για την καλή λειτουργία του Χ.Κ.Π.
Ταυτόχρονα οι τρεις Δήμαρχοι τόνισαν την προσήλωσή τους στην ολοκλήρωση του έργου αναβάθμισης του Χιονοδρομικού Κέντρου, ιδίως με την οριστική ένταξη και χρηματοδότηση της τρίτης φάσης του έργου, που περιλαμβάνει και την υποδομή τεχνητής χιόνωσης, μια παρέμβαση που είναι εντελώς απαραίτητη, ώστε να καταστούν ουσιαστικά αξιοποιήσιμες οι μέχρι σήμερα επενδύσεις.
Τέλος οι τρεις Δήμαρχοι έλαβαν την πρωτοβουλία να εξετάσουν άμεσα τη δυνατότητα ίδρυσης ενός συνεργατικού σχήματος των τριών Δήμων, που θα λειτουργεί ως εργαλείο τουριστικής προβολής της ευρύτερης περιοχής του Παρνασσού.
Γραφείο Τύπου
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...