Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Ο ΦΑΥΛΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!

ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΕΤΗΡΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΦΘΕΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!
Φτάνει στο σημείο να λέει πως η δικαιοσυνη εκτελεί κομματικά συμβόλαια, όταν το σκανδαλο το κατήγγειλε ο ίδιος ο τ. Προεδρος του ΠΑΣΟΚ, Βαγγέλης Βενιζέλος!

Αντί να ζητά συγγνώμη που επιχειρεί να κρυφτεί πισω από τον Σπυρόπουλο…
Η θέση μας ήταν και θα είναι πάντα σαφής και απόλυτη: όλα στο φως, για όλους και για όλα», επισημαίνει το ΚΙΔΗΣΟ και συμπληρώνει ότι «δεν πρόκειται να δεχτούμε το έργο της Δικαιοσύνης να μετατραπεί σε εργαλείο για πολιτικά παίγνια και οι δικαστικοί λειτουργοί σε κυβερνητικό παράρτημα για προφανείς σκοπιμότητες».
Επίσης καθιστά σαφές ότι δεν θα αποδεχθεί την άποψη «όλοι ίδιοι είναι» ούτε τις λογικές συμψηφισμών, καλώντας τη Δικαιοσύνη να λειτουργήσει με γνώμονα τη διασφάλιση της ανεξαρτησίας της, που αμφισβητείται από επιλεκτικές επιλογές.
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...