Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2016

Ξαναχτύπησαν οι παράφρονες του Φαλήρου!

Την ίδια στιγμή που ακόμα και η «σκληρή» Αμανπούρ στο κατ’ εξοχήν κανάλι του παγκόσμιου φιλελευθερισμού, το CNN φιλοξενούσε με απόλυτο σεβασμό τον ΠτΔ, Προκόπη Παυλόπουλο, δεχόμενη μάλιστα την σκληρή κριτική του, το χοιροστάσιο του Φαλήρου δια στόματος …Καψή (!!) εξαπέλυε για ακόμα μια φορά, προσωπική επιθεση στον Πρόεδρο.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος βλέπετε, αποκάλυψε για ακόμα μια φορά τον βρώμικο ρόλο των νεοφιλελέδων, χαρακτηρίζοντας τον νεοφιλελευθερισμό ως μήτρα του φασισμού και των ναζιστικών μορφωμάτων. Ο ΣΚΑΪ φυσικά «παρεξηγήθηκε» και δικαίως. Αφού αποτελεί την φάλτσα φωνή των απατεώνων του Νεοφιλελευθερισμού στην Ελλάδα, με πρωταγωνιστικό ρόλο στην προώθηση και το ξέπλυμα των φασιστών.
Ούτε τα προσχήματα πια οι παράφρονες του χοιροστασίου

Πηγή
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...