Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016

: “Με ιδιαίτερη επιτυχία και φέτος οι εκδηλώσεις για τη Ναυμαχία της Αγκάλης”

Το τριήμερο 24 έως 26 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν στη Δ.Ε. Ιτέας οι καθιερωμένες εκδηλώσεις μνήμης και εορτασμού για τη Ναυμαχία της Αγκάλης. Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος Δελφών σε συνεργασία με την Ένωση Γυναικών Φωκίδας πραγματοποίησε ημερίδα με ομιλίες αφιερωμένες στον Κυβερνήτη της Ελλάδας Ιωάννη Καποδίστρια, στο ιστορικό γεγονός της Ναυμαχίας της Αγκάλης και στη συμβολή του Άστιγγος.

Επιπρόσθετα, σε συνέχεια των ενεργειών προώθησης και προβολής του ο Δήμος Δελφών προέβη στη σύναψη Συμφώνου φιλίας και συνεργασίας με το Δήμο Κέρκυρας. Το περιεχόμενο του Συμφώνου αφορά στους τομείς του τουρισμού, της παιδείας, του πολιτισμού, του εμπορίου και της κοινωνικής επιχειρηματικότητας.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η πόλη της Κέρκυρας με την Αντιδήμαρχο κα. Μαρία Μουζακιώτη και τον κ. Αθαν. Παπαβλασσόπουλο, διοικητικό υπεύθυνο του Κοι.Σ.Π.Ε. Κέρκυρας "Νέοι Ορίζοντες", ενώ επιστολή απέστειλε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας κ. Γεώργιος Χονδρογιάννης. Την πρωτοβουλία αυτή συνυπέγραψαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φωκίδας κ. Γεώργιος Γαζής, ο Πρόεδρος του Κοι.Σ.Π.Ε. Φωκίδας "Γιάννης Βολίκας" κ. Ασημ. Μπαφατάκης και ο Αντιπρόεδρος του Ε.Α.Σ. Άμφισσας κ. Γ. Βαϊδάνης.
Οι εκδηλώσεις της επετείου ολοκληρώθηκαν με δοξολογία κι επιμνημόσυνη δέηση και με την καθιερωμένη μαθητική παρέλαση, ενώ ξεχωριστή νότα έδωσε ο εξ Ιτέας σολίστας του πιάνου Μάνος Σαριδάκης το βράδυ της Κυριακής στην κατάμεστη αίθουσα του Κυριακοπούλειου Πολιτιστικού Κέντρου.

Γραφείο ΤύπουΔημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...