Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016

Έκλεισε η πρεσβεία της Γερμανίας στην Τουρκία

Η Γερμανία προχώρησε σε προσωρινό κλείσιμο της πρεσβείας της στην Τουρκία με την Bild να κάνει λόγο για φόβους νέου τρομοκρατικού χτυπήματος.
Πέρα από την πρεσβεία οι γερμανικές αρχές έχουν προχωρήσει σε κλείσιμο όλων των προξενικών γραφείων στην τουρκική επικράτεια αλλά και ενός γερμανικού σχολείου.

Σημειώνεται πως σε σχετικό δημοσίευμά της η εφημερίδα Bild στις 9 Σεπτεμβρίου είχε προαναγγείλει τη συγκεκριμένη εξέλιξη αναφέροντας πως πρόκειται για λήψη έκτακτων μέτρων από τη Γερμανία καθώς υπάρχουν φόβοι για τρομοκρατικό χτύπημα.
Στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter η γερμανική πρεσβεία ενημερώνει το κοινό πως από τις 12 μέχρι και τις 16 Σεπτεμβρίου η πρεσβεία στην Τουρκία θα παρέχει στους γερμανούς υπηκόους περιορισμένες υπηρεσίες χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.
Το υπουργείο εξωτερικών της Γερμανίας δεν έχει προβεί σε καμία ανακοίνωση για τη συγκεκριμένη εξέλιξη και ο εκπρόσωπός του δεν θέλησε να σχολιάσει σχετικά σε ερώτημα του Associated Press.

Πηγή
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...