Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Αν οι "Δημοκρατικοί" θέλουν τις εκλογές δεν έχουν παρά να αποσύρουν την Κλίντον και να επαναφέρουν τον Μπέρνι Σάντερς

Είναι πλέον ηλίου φαεινότερο ότι η Χ. Κλίντον αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, γεγονός που την καθιστά ευάλωτη και σωματικά, αλλά και απέναντι στον έτερο διεκδικητή του προεδρικού αξιώματος.
Είναι επίσης γεγονός ότι έγιναν τεράστιες προσπάθειες από την ασφάλειά της για να κρατηθεί μυστική η κατάσταση της υγείας της , πράγμα το οποίο εκ του αποτελέσματος κρίνοντες, δεν το κατάφεραν.
Αυτό είναι κάτι που έχει φέρει το επιτελείο της σε απόγνωση. Μάταια προσπαθούν να καλύψουν τα γεγονότα με φτηνές δικαιολογίες και διαγνώσεις του κ@λου από την γιατρό της και το λοιπό προσωπικό.
Μετά και την τελευταία της δημόσια κατάρρευση, η εκπρόσωπος τύπου της Κλίντον βγήκε και δήλωσε ότι βρίσκεται (η Χίλαρι Κλίντον) υπό δεκαήμερη αγωγή αντιβίωσις για την πνευμονία, η οποία διαγνώστηκε την Παρασκευή.
Η ιατρός της δήλωσε επίσης ότι τα επίπεδα χοληστερίνης και πίεσης της Κλίντον βρίσκονται μέσα σε κανονικά πλαίσια και ότι οι εξετάσεις στήθους (μαστογραφία και υπέρηχος) είναι κανονικές και δεν υπάρχει καμία ένδειξη ανάπτυξης καρδιακής ανεπάρκειας, που είναι κληρονομική στην οικογένειά της.
Η υποψήφια λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή για υποθυρεοειδισμό και αλλεργίες, καθώς και συμπληρώματα βιταμίνης Β12 και ένα αντιπηκτικό φάρμακο το οποίο παίρνει μετά τη διάγνωση θρόμβου στο κεφάλι το 2012.
Τον Ιούλιο του 2015, η ιατρός είχε δώσει στη δημοσιότητα μια δισέλιδη αναφορά σχετικά με την υγεία της Κλίντον.
Όλα αυτά δημιουργούν ένα πρωτόγνωρο σκηνικό για τις Αμερικάνικες προεδρικές εκλογές όπου η αντιπαράθεση ξεφεύγει από τις πολιτικές των υποψηφίων και επικεντρώνεται πια στο κρεββάτι του πόνου. 
Οι Αμερικανοί έχουν αναγάγει την εκλογική αναμέτρηση των υποψηφίων για το αξίωμα του Προέδρου των ΗΠΑ, από πολιτική πράξη σε φτηνό TV σόου που τελικά απασχολεί την απόλυτη μειοψηφία των πολιτών, αν κρίνουμε και από τον τελικό αριθμό αυτών που πηγαίνουν να ψηφίσουν στις εκλογικές αναμετρήσεις.
Αν το κόμμα των Δημοκρατικών θέλει να πάρει σίγουρα και με διαφορά τις επόμενες εκλογές, δεν έχει παρά να αποσύρει την καταρρέουσα Κλίντον και να βάλει ξανά στην κούρσα τον Μπέρνι Σάντερς.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...