Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Σε ρόλο συνηγόρου του Ντογιάκου το ΠΑΣΟΚ

Ερωτηματικά προκαλεί η αντίδραση του ΠΑΣΟΚ κατά της απόφασης του δευτεροβάθμιου πειθαρχικού συμβουλίου του Αρείου Πάγου, σύμφωνα με την οποία Καρατομήθηκε ο Ισίδωρος Ντογιάκος .
Έναν ακόμη σύμμαχο φαίνεται πως βρήκε ο κ. Ντογιάκος και δεν είναι άλλος από το κόμμα της Χαριλάου Τρικούπη, το οποίο έφτασε στο σημείο να κρίνει απόφαση της Δικαιοσύνης,
«βλέποντας» πίσω από αυτήν, «προσπάθεια της χειραγώγησής της από την κυβέρνηση, με πρόθυμο υποκινητή τον Υπουργό κ. Παρασκευόπουλο», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.
Στο ίδιο ύφος, το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ «βλέπει» πως υπάρχει «πορεία προς την πλήρη κομματικοποίηση της Δικαιοσύνης συνεχίζεται απροκάλυπτα, με ένταση και σκοπιμότητα την πλήρη άλωσή της».
«Οι υπόγειες, σκοτεινές διαδρομές μεταξύ της Κυβέρνησης και της ηγεσίας της Δικαιοσύνης αποκαλύπτουν προσωπική και κομματική ιδιοτέλεια», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ, ενώ καταλήγει:
«Η απαξίωση της Δικαιοσύνης βλάπτει τη Δημοκρατία και αποδεικνύει τον καθεστωτισμό μιας Κυβέρνησης πανικόβλητης, σε ηθική και πολιτική κατάρρευση».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...