Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Κυριάκος στην ομιλία του στην ΔΕΘ αποκάλυψε το μυστικό για την έξοδο από την κρίση.

 Με την επαναφορά της πρότασης για τις 15000 απολύσεις που είχε υποσχεθεί και στο παρελθόν ότι θα κάνει, (χωρίς να κλέψει την δόξα απο τον Άδωνη) σε συνδυασμό με την νέα πρόταση να διαγράφονται τα πρόστιμα και οι προσαυξήσεις των επιχειρήσεων που έχουν χρέη σε εφορία, τράπεζες και ασφαλιστικά ταμεία, η ανάπτυξη είναι προ των πυλών.
Και για να γίνει κατανοητό πόσο προωθημένη είναι η νέα πρόταση σας λέω τούτο. Είναι ο άλλος φοροφυγάς με δεκάδες πρόστιμα απο την εφορία; 
Παει κάνει μια ρύθμιση με τις τράπεζες και αυτόματα του χαρίζει η εφορία τα πρόστιμα που έχει. Μια πρόταση προστασίας όλων των μεγαλοπαραβατών της εφορίας. 
Για μια ακόμη φορά ο Κυριάκος Μιζοτάκης δηλώνει απερίφραστα ότι στέκεται στο πλευρό των "επιχειρηματιών" ως γνήσιος οπαδός της ιδιωτικής -αρκεί αυτός να πληρώνεται από το δημόσιο- επιχειρηματικότητας.
Μετά από μια τέτοια παρουσία στη ΔΕΘ είναι απόλύτως δικαιολογημένη η ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου που αναφέρει ότι:
“Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Μητσοτάκη που με τη σημερινή του εμφάνιση θύμισε σε όλους τους Έλληνες ποιος πραγματικά είναι και τι υποστηρίζει. 
Θύμισε ότι οι απόψεις του είναι πιο ακραία νεοφιλελεύθερες από αυτές των δανειστών  με τους οποίους άλλωστε ως κορυφαίο στέλεχος των κυβερνήσεων της καταστροφής, υπέγραφε λευκά χαρτιά βυθίζοντας την χώρα στην φτώχεια. Τότε που είχε δεσμευτεί για 15000 απολύσεις στο δημόσιο και για τη ρήτρα μηδενικού ελλείμματος στις επικουρικές.

Ο υπερασπιστής της επιχειρηματικότητας τύπου  Siemens δε βρήκε σήμερα ούτε μια λέξη να πει για την προστασία των εργασιακών σχέσεων και τη 2η αξιολόγηση. Αντιθέτως εξήγγειλε περικοπές ύψους 3.5 δισ στην υγεία, την παιδεία και το κοινωνικό κράτος, υποσχόμενος να συνεχίσει την πολιτική που από το 2010 κατέστρεψε την χώρα και την οικονομία. Ας πάρει απόφαση ότι με παρουσίες σαν τη σημερινή θα πηγαίνει μετά τον Πρωθυπουργό στη ΔΕΘ για πολλά χρόνια ακόμα. Εκτός κι αν στη Νέα Δημοκρατία αποφασίσουν να στέλνουν άλλον”, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...