Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2016

Eπιδεικτικά απών ο Αβραμό από την ομιλία του «ηγέτη» Μητσοτάκη

Τι συνέβη λοιπόν και ο Έλληνας επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος πήρε το αεροπλάνο και εφυγε άρον – άρον από την Θεσσαλονίκη;
Ακόμα μία  Απίστευτη απρέπεια του Μητσοτάκη. Χθες λοιπόν στη Θεσσαλονίκη, έγινε η συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος όπου ομιλητές ήταν και ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Μόλις όμως ο Κυριάκος Μητσοτάκης τελείωσε την ομιλία του, πήρε την πολυπληθή κουστωδία του και αποχώρησε από την αίθουσα!  Με αποτέλεσμα ο έλληνας επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος να μιλήσει ενώπιον μόνον των ξένων αντιπροσώπων. Η ενέργεια αυτή του Μητσοτάκη εξόργισε όπως ήταν φυσικό τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, ο οποίος αντί να παρευρεθεί στην σημερινή ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας όπως ήταν αναμενόμενο, πήρε το αεροπλάνο και έφυγε εξοργισμένος.
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...