Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Έκτακτη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ το μεσημέρι υπό τον Πρωθυπουργό

Μια συνεδρίαση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται να γίνει το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου.
Μια ημέρα μετά τις δηλώσεις του Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος αμφιβήτησε την Συνθήκη της Λωζάνης θέτοντας επι της ουσίας θέμα νησιών του Αιγαίου, συνεδριάζει το ΚΥΣΕΑ υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού.
Όπως ανακοινώθηκε το πρωί, σήμερα Παρασκευή 30/9/2016, στις 3.30 μμ θα συνεδριάσει το ΚΥΣΕΑ υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού. Η συνεδρίαση θα γίνει στο Μέγαρο Μαξίμου.

Την ίδια ώρα ανησυχία προκαλούν και οι δηλώσεις του Επιτροπου της ΕΕ Γιοχάνες Χαν ο οποίος έθεσε επι της ουσίας θέμα Τσάμηδων και παράλληλα υπάρχουν και στο παρασκήνιο οι απαιτήσεις της Τουρκίας να αποχωρήσει το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο.
Την συνεδρίαση θα απασχολήσει και η επιλογή νέου αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος μετά την παραίτηση του αρχηγού της Πυροσβεστικής ο Αντιστράτηγου ΠΣ Ιωάννη Θ. Καρατζιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...