Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016

Η ολοκληρωτική απαξίωση ενός επαγγέλματος

Η ολοκληρωτική απαξίωση ενός επαγγέλματος
Ξεκίνησε σα ..λειτούργημα, μεταμφιέστηκε σε επάγγελμα για τα προς το ζην και τώρα βουλιάζει μέσα σ’ ένα σωρό από λάσπες, με περούκες από πάνω και ακόμη παραπάνω κοψίδια-ουζάκια και ό,τι λογής σκουπιδαριό το συνοδεύει.
Είναι η δημοσιογραφία ηλίθιε, είναι η …τέταρτη εξουσία, πανάθεμά μας.

Είναι ο χώρος που αντιπροσωπεύεται στην συντριπτική πλειοψηφία της μάζας από 100 πληρωμένους κονδυλοφόρους, που όλως τυχαίως …γουστάρουν τρελά Κυριάκο και πιο πριν Σαμαρά και Βενιζέλο και λίγο πριν τις εκλογές του περασμένου Σεπτέμβρη …Βαγγέλα.
Γκεμπελιστές-βαστάζει-άνθρωποι με ειδίκευση στο να κάνουν το άσπρο-μαύρο, πιστά σκυλιά των αφεντικών τους, προσβάλουν την ενημέρωση αλλά ακόμη πιο πολύ την ίδια την κοινωνία που τους φτύνει και κείνοι νομίζουν πως …ψιχαλίζει.
Που δε θέλουν να καταλάβουν (όχι ότι τους νοιάζει κιόλας-τα συμφέροντα των εργοδοτών να εξυπηρετούνται κι όλοι οι άλλοι να πάνε να…) πως μόνο και μόνο η λέξη δημοσιογράφος αποτελεί κόκκινο πανί για τον κάθε πολίτη αυτής της χώρας.
Καληνύχτα σας κυρίες και κύριοι «συνάδφελφοι»!!!

Πηγή
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...