Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Clinton #ξεφτίλα: Πήγε να δωροδοκήσει ακόμη και τον Πρόεδρο της Αϊτής

Τελικά δεν έχει όριο η ξεφτίλα των Clinton. Τόσο ο πρώην Πρόεδρος που αιματοκύλισε τα Βαλκάνια όσο και η διεστραμμένη γυναίκα του που θέλει να γίνει Πρόεδρος διαρκώς εκπλήσσουν με την εφευρετικότητά τους.Ο πρώην Πρόεδρος της Αϊτής λέει ξεκάθαρα στο βίντεο (https://www.youtube.com/watch?v=phKO2T2pMjM) ότι ο Bill Clinton του ζήτησε να μπει στο Ίδρυμα Clinton για να συνδεθεί μαζί του και ο ίδιος θα τον έκανε τον πλουσιότερο άνθρωπο στην Αϊτή.
Αναλυτικότερα, όπως ο πρώην Πρόεδρος λέει στη συγκέντρωση του Trump «ξόδεψα 4 ώρες μαζί με τον Bill Richardson για να πει στον Bill Clinton να μην εισβάλλει στην Αϊτή. Μετά από μία εβδομάδα η Πρεσβεία μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι ο Bill Clinton είχε ένα μήνυμα για αυτόν. Ήρθε και μου είπε να υπογράψω με τον Bill Clinton και να συμμετάσχω στην κίνησή του και ο Clinton θα με κάνει τον πλουσιότερο άνθρωπο στην Αϊτή. Του είπα ότι είμαι άνθρωπος με αρχές και ότι δεν θα ξεπουληθώ. Μετά από μία εβδομάδα ο Clinton ακύρωσε τη βίζα μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...