Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2016

Drone στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης Τα κουρέλια τις διαπλοκής έπιασαν πάτο #Δημοπρασια_Αδειων

Ένα… drone έκανε την εμφάνισή του πάνω από το κτήριο όπου διεξάγεται η δημοπρασία των τηλεοπτικών αδειών, την ώρα που η διαδικασία μπαίνει στην τελική ευθεία!
Το τηλεκατευθυνόμενο, ιπτάμενο αντικείμενο προκάλεσε την έκπληξη όσων βρίσκονται έξω από το κτήριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και φυσικά των αστυνομικών, οι οποίο αναζήτησαν δίχως αποτέλεσμα το χειριστή του.

Όπως μετέδωσε το STAR, το drone πέταξε για λίγη ώρα σε ύψος 20 με 30 μέτρων, φτάνοντας μέχρι τον 3ο-4ο όροφο του κτηρίου.
Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τα κεντρικά της υπηρεσίας τους για το συμβάν και θα διεξαχθεί έρευνα. Κανείς δεν γνωρίζει μέχρι στιγμής, τι δουλειά είχε στο σημείο το drone κι εάν κατέγραφε βίντεο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι από χτες το πρωί, το κτήριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης έχει μετατραπεί σε «φρούριο», με ισχυρή ομάδα αστυνομικών να το επιτηρεί περιμετρικά, ενώ ουδείς διερχόμενος μπορεί να σταθμεύσει σε κοντινή ακτίνα. Υπενθυμίζεται ότι κανένας -πλην των υποψηφίων- δεν θα έχει πρόσβαση στο κτίριο της Γραμματείας, για όσο διάστημα διαρκέσει η διαγωνιστική διαδικασία.
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...