Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2016

EKTAKTO: Σύλληψη δημοσιογράφων του Star και του Alpha στην Νέα Υόρκη.

Μία πρωτοφανής υπόθεση φαίνεται ότι διαδραματίζεται αυτές τις στιγμές στην Νέα Υόρκη στο περιθώριο της επίσκεψης του υπουργού επικρατείας Νίκου Παππά, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στις ΗΠΑ, με την σύληψη δύο Ελλήνων δημοσιογράφων του Δημήτρη Σουλτογιάννη του Star και του Θάνου Δημάδη του Alpha.
Οι δύο δημοσιογράφοι παρακολουθούσαν μεταμφιεσμένοι τον υπουργό και έφτασαν μάλιστα στο σημείο να πλαστογραφήσουν την υπογραφή συνεργάτη του κ. Παππά…στο ξενοδοχείο Westin New York Grand Central και να χρεώσουν μικρογεύμα στο δωμάτιό του, με προφανή σκοπό να πάρουν την απόδειξη και να κάνουν ένα από τα περιβόητα χαλκευμένα ρεπορτάζ.

Επίσης δήλωσαν ψευδώς στις αστυνομικές αρχές ότι είναι μέλη της αποστολής του Έλληνα πρωθυπουργού.
Κίνησαν όμως τις υποψίες όταν εντοπίστηκαν να παρακολουθούν και να φωτογραφίζουν τα μέλη της ασφάλειας του πρωθυπουργού που είχαν φτάσει νωρίτερα. Και οι δύο αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι, και σύμφωνα με πληροφορίες εναντίον τους πρόκειται να ασκηθεί δίωξη για πλαστογραφία.
Οι αμερικανικές αρχές έχουν εντείνει τα μέτρα ασφαλείας μετά και την έκρηξη στην πολυσύχναστη συνοικία Τσέλσι στο Μανχάταν, καθώς από αύριο αναμένονται στην αμερικανική μεγαλούπολη ηγέτες από όλο τον κόσμο προκειμένου για να λάβουν μέρος στην ετήσια Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.


Πηγή
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...