Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

H σκληρή απάντηση του Ν. Παππά για το περιστατικό στην ΝΥ και η ανακοίνωση του ενός εξ αυτών που απεμπλέκει τους εργοδότες του

Για το περιστατικό στη Ν.Υ με τους δυο μεταφιεμένους Έλληνες δημοσιογράφους, ο Νίκος Παππάς  έγραψε στο twitter ότι είναι προφανής και τεράστια η ευθύνη αυτων που αποφάσισαν να προβούν σε αυτή την αθλιότητα, όσο και αν αυτό προκαλεί θυμηδία. Η ευθύνη δε αυτών που τους έβαλαν να κάνουν ό,τι έκαναν είναι ακόμη μεγαλύτερη. Κατόπιν τούτου, ο ένας εκ των δυο δημοσιογραφων που ενεπλακησαν στο επεισοδιο, έβγαλε ανακοινωση στην ιστοσελίδα του καναλιού όπου εργάζεται, υποστηριζοντας ότι ενήργησε αυτοβούλως και πως δεν συνελήφθη αλλά του έγινε εξακρίβωση στοιχείων από τις Αμερικανικες μυστικες υπηρεσιες. Παραδέχεται οτι φορούσε Τζόκεϊ και γυαλιά ηλίου, υποστηριζοντας ότι δεν το έκανε για «μεταμφίεση». Πρόκειται για τον Δ. Σουλτογιάννη, απεσταλμένο του Star στις ΗΠΑ. Τι πραγματικά συνέβη, θα φανεί τις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...