Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Mε απόφασή της, η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής του Δήμου Δελφών, προχώρησε στην θέσπιση ειδικών εκδηλώσεων εφεξής αφιερωμένων στην Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, την 27η Σεπτεμβρίου κάθε έτους.
Είναι η πρώτη φορά που υλοποιείται κάτι σχετικό στο Δήμο Δελφών, επίσημα χαρακτηρισμένο ως τουριστικό Δήμο της χώρας.
Κατά τη φετινή πρώτη διοργάνωση πραγματοποιήθηκαν:
Α) στην Δημοτική Ενότητα Ιτέας, την 26η Σεπτεμβρίου, ειδική εκδήλωση υποδοχής στην προβλήτα Ιτέας στο κρουαζιερόπλοιο LE LYRIAL.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε αναμνηστικό δώρο για τους διακόσιους πενήντα Αμερικανούς επιβάτες καθώς και το προσωπικό του πλοίου, που προετοίμασε το ΚΑΠΗ ΙΤΕΑΣ, πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή των Συλλόγων «ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ», «ΧΟΡΟΣΤΑΣΙ», & τη Δημοτική Φιλαρμονική Ιτέας.
Β) στην Δημοτική Ενότητα Δελφών καλωσόρισμα στους επισκέπτες του Αρχαιολογικού χώρου και του Μουσείου, με την στήριξη της ΕΦΑ Φωκίδος και της Δ.Ε Δελφών. Κατά την είσοδό τους οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την περιοχή και παρέλαβαν πληροφοριακό υλικό.
Ιδιαίτερα ικανοποιητικά σχόλια υπήρξαν για την πρωτοβουλία αυτή τόσο από την πλοιοκτήτρια εταιρία που απέστειλε ήδη ευχαριστήριο στο Δήμο Δελφών προσβλέποντας σε μελλοντική συνεργασία, όσο και από τους επισκέπτες με τους οποίους τα μέλη της επιτροπής συνομίλησαν.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΠΡΟΒΟΛΗΣ
ΚΟΤΣΑΝΟΥ – ΡΟΜΒΟΤΣΑΝΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ
Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Δελφών
Τηλ. 6945 238 562

Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...