Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στη ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ: 1946 - 2016: 70 χρόνια από τον Eμφύλιο. Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016 στη Λαμία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ & ΑΠΟΤΙΣΗ ΦΟΡΟΥ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΝ ΕΑΜ-ΕΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΣΤΙΣ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Η Περιφερειακή μας Παράταξη Αριστερή Παρέμβαση στη Στερεά Ελλάδα σας προσκαλεί σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: "1946 - 2016: 70 χρόνια από τον Eμφύλιο. Η αδύνατη ταξική ανακωχή και τα συμπεράσματα για τους αγώνες του σήμερα", την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016, στις 7:00μμ, στην αίθουσα της ομοσπονδίας ΕΒΕ Φθιώτιδας, Όθωνος 3 (ισόγειο), στη Λαμία.
Θα μιλήσουν ο Γιώργος Μιχαηλίδης, Υποψήφιος Διδάκτωρ Βαλκανικής Ιστορίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο της Αθήνας, και ο Δημήτρης Μαριόλης, Εκπαιδευτικός, Ερευνητής - Ιστορικός και Συγγραφέας του βιβλίου "Η αδύνατη ταξική ανακωχή".
Την Τρίτη 18 Οκτωβρίου, ημέρα απελευθέρωσης της Λαμίας από τον ΕΑΜ-ΕΛΑΣ και τον Πρωτοκαπετάνιο του Άρη Βελουχιώτη, αποτίουμαι φόρο τιμής σε όσους αγωνίστηκαν ενάντια στον φασισμό, για τη δημοκρατία, τη λευτεριά και τη δικαιοσύνη. Καταθέτουμε στεφάνι στο άγαλμα του Άρη Βελουχίωτη στην Πλατεία Λαού, στη Λαμία, στις 12:30μμ.

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στη ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ
Περιφερειακή Παράταξη της Αντικαπιταλιστικής Αριστεράς
Blog: www.aristeriparemvasistereas.wordpress.com
E-mail: aristeriparemvasistereas@gmail.com Facebook: ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...