Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2016

Κι όμως, το 2008 στη Συνταγματική αναθεώρηση ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητούσε συνταγματική κατοχύρωση της κυβερνητικής τετραετίας “για να μην γίνονται εκλογές κάθε τρεις και λίγο…” !

” Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για εμμονή να παραμείνει στην εξουσία, καλώντας τον να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές. “, ως απάντηση στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο κλείσιμο του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ…
Όμως 7 χρόνια πριν, στη Συνταγματικη αναθεώρηση του 2008 ο Κυριάκος πρότεινε να μπει “συνταγματικη κατοχυρωση της κυβερνητικης , ή, κοινοβουλευτικης τετραετιας” ώστε να μην γίνονται κάθε τρεις και λίγο εκλογές.
Τώρα που έγινε πρόεδρος της ΝΔ, ζητάει εκλογές…απο τον Μάρτιο, μόλις πέντε (5) μήνες μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 … Είναι φανερό ότι , αν δεν πρόκειται για “δυσχιδή”, πολιτικά, προσωπικότητα, έχουν … “μεσολαβήσει” κάποια άλλα πράγματα, ίσως κάποιες πολιτικές “δεσμεύσεις” σε ιδιωτικά συμφέροντα καναλαρχών και εκδοτών, που τον αναγκάζουν σε αυτή την “οβιδιακή μεταστροφή” !!!
ΥΓ: Εχει ίσως τη δική του σημασία στην εσωκομματική Νεοδημοκρατική ιστορία, ότι όταν ζητούσε την συνταγματική κατοχύρωση της κυβερνητικής τετραετίας, το 2008, η τότε κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή, παρέπαιε και η αδελφή του Ντόρα Μπακογιάννη, ενδιαγερόταν ιδιαίτερα για να αναλάβει την ηγεσία του κόμματος στη θέση του …

Πηγή
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...