Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-Υπήρχε νόμος ανάλογος του Παππά για τις άδειες το 2011 και οι νταβατζήδες «το εθαψαν» μέσω Βορίδη και Παπαδήμου.

Όπως αποκαλύπτεται σήμερα, επι υπουργίας Μάκη Βορίδη ως υπουργού μεταφορών και δικτύων, υπήρχε πρόταση νόμου, ανάλογου του Παππά για τον αριθμό των καναλιών και την διαδικασία, με την οποία αναλάμβανε ο υπουργός τις αρμοδιότητες! 
Ξαφνικά μετά από πιέσει των Νταβατζήδων, όχι μόνον απεσύρθει, αλλά εξαφανίστηκε κυριολεκτικά από τον χάρτη!

Μην ξεχνάτε ότι από το 2004, την εποχή των παχέων αγελάδων, οι προτάσεις των ειδικών μιλούσαν για μόλις 3 άδειες, οι οποίες θα μπορούσαν να είναι βιώσιμα σχήματα!
Τι ήταν αυτό που εμπόδιζε τόσες κυβερνήσεις να κάνουν το αυτονόητο;
Στην εκπομπή μάλιστα του Τακη Χατζή, όταν ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Μάκη Βορίδη γι αυτή την αποκάλυψη της Αυγής (σελ/13) ο τότε υπουργός έκανε πως δεν θυμόταν «γιατί έχουν περάσει χρόνια»! 
Ναι καλά….

Πηγή
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...