Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΙΤΕΑΣ: Την Δευτέρα 24/10/2016 στις 19.00 στο Κυριακοπούλειο (3ος όροφος), συζητάμε με τον Χρήστο Μερινόπουλο (Mέρος 2ο)Κάλεσμα –  Μέρος 2ο 
Μετά την επιτυχημένη πρώτη συνάντησή μας και την άκρως ενδιαφέρουσα παρουσίαση και συζήτηση με τον γιατρό κ. Χ. Μερινόπουλο, με θέμα "Το πρόβλημα του κακού στην Άννα  Άρεντ  και στην Ελληνική παράδοση" συνεχίζουμε....
Μέρος 2ο, η ελληνική παράδοση:
« πόλεμος πατήρ πάντων εστί, πάντων βασιλεύς, άλλους μεν θεούς έδειξε, άλλους δε ανθρώπους, άλλους μεν ελεύθερους, άλλους δε δούλους».                 
                                                                      Ηράκλειτος
Ερώτημα:
Όλοι, εναντίον όλων;
Το ερώτημα αυτό θα συζητήσουμε με τον κο  Χρήστο Μερινόπουλο, την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου στις 7μ.μ., στην Ιτέα στο Κυριακοπούλειο, στον 3ο  όροφο στην βιβλιοθήκη.
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...