Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016

Επανεκλογή του Αλέξη Τσίπρα στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ με 93,54%

Με την πανηγυρική επανεκλογή του Αλέξη Τσίπρα στη θέση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και την ανάδειξη της νέας κεντρικής επιτροπής κλείνει απόψε τις εργασίες του το 2ο συνέδριο του κόμματος.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας ο Αλέξης Τσίπρας επανεξελέγη πρόεδρος με ποσοστό 93,54% επι συνόλου ψηφισάντων 2.758.

«Η ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο μου, είναι ανανέωση ευθύνης για έναν ΣΥΡΙΖΑ πιο μαζικό, πιο συλλογικό, πιο αποτελεσματικό στις δύσκολες μάχες που μας περιμένουν, για μια Ελλάδα της δικαιοσύνης και της προκοπής».
Αυτό τονίζει ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτηση του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας για την εκλογή προέδρου του κόμματος.

H ανακοίνωση της εφορευτικής επιτροπής


Για την εκλογή του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σε σύνολο συνέδρων 2.926
Ψήφισαν 2.758 από τα οποία έλαβαν:
Αλέξης Τσίπρας: 2.548
Λευκά: 176
Άκυρα: 34
Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επανεκλέγεται ο Αλέξης Τσίπρας, με ποσοστό 93,54%.
Αργά τη νύχτα αναμένονταν τα αποτελέσματα για την κεντρική επιτροπή η οποία θα αριθμεί 151 μέλη και για την εκπροσώπηση των διαφόρων τάσεων και ομάδων σε αυτή εκτυλίχθηκε έντονο παρασκήνιο σε συγκρούσεις καθόλη τη διάρκεια του συνεδρίου.
Το ενδιαφέρον εδώ επικεντρώνεται επίσης και στο ποιοι θα αναδειχθούν στις πρώτες θέσεις της προτίμησης των συνέδρων ενώ λέγεται ότι από τους εσωκομματικούς συσχετισμούς που θα διαμορφωθούν στην κεντρική επιτροπή θα καθοριστούν ακόμα και επιλογές του πρωθυπουργού στον επικείμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησης.
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...