Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Νέος σεισμός 4,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ στα Ιωάννινα-Στις πλατείες οι Γιαννιώτες

Στο κόκκινο. Νέα σεισμική δόνηση μεγέθους 4,3 βαθμών σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 το βράδυ στα Ιωάννινα. Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών, είχε εστιακό βάθος 5 χιλιόμετρα και επίκεντρο 29 χιλιόμετρα ΒΔ των Ιωαννίνων.

Η δόνηση εντάσσεται στη σεισμική ακολουθία που σημειώνεται από το Σάββατο το βράδυ στην περιοχή. Πολλοί κάτοικοι των Ιωαννίνων θα μείνουν και απόψε έξω από τα σπίτια τους και ήδη βρίσκονται στα αυτοκίνητα τους σε πλατείες και δρόμους της πόλης .
Να σημειωθεί πως αναχώρησαν σήμερα από τα Γιάννενα για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους πολλοί φοιτητές, οι οποίοι ξημέρωσαν στους δρόμους της πόλης μετα τον ισχυρό σεισμό των 5,3 βαθμών που ταρακούνησε την Ήπειρο και έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...