Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Νεκροθάφτης ομολόγησε ότι ασέλγησε στο πτώμα 9χρονου κοριτσιού

Ο δράστης κατηγορείται ότι έχει αποπλανήσει την ανήλικη κόρη της πρώην φίλης του, αλλά και την ίδια του την κόρη. Την πιο ακραία διαστροφή του, την ομολόγησε ο ίδιος...
Την πόρτα της ανακρίτριας Ρόδου θα περάσει σήμερα o 60χρονος Άγγλος που διαμένει στο νησί για να απολογηθεί, κατηγορούμενος για παιδική πορνογραφία, αποπλάνηση ανηλίκων αλλά και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας!

Ο αλλοδαπός κατηγορείται ότι έχει αποπλανήσει την ανήλικη κόρη της πρώην φίλης του, την ίδια του την κόρη για χρονικό διάστημα 15 μηνών, ενώ φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά το άψυχο σώμα ενός εννιάχρονου κοριτσιού την περίοδο που εργαζόταν ως νεκροθάφτης!
Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης με αφορμή έρευνα της Ίντερπολ η οποία και ενημέρωσε τις ελληνικές διωκτικές αρχές για τον 60χρονο και τις συνομιλίες που φέρεται να είχε στο «chat» όπου και είχε αναφερθεί στα όσα διέπραξε. Αρχές Ιανουαρίου του 2013 έγινε έρευνα στο σπίτι του 60χρονου στις Καλυθιές όπου διέμενε και βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας φορητός υπολογιστής, ένα ψηφιακός δίσκος και δύο σκληροί δίσκοι.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...