Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2016

Είδος από ΜΟΥΡΑ στην Αυστραλία, «σ κ ο τ ώ ν ε ι» τον ΚΑΡΚΙΝΟ σε λίγες ημέρες, χωρίς καθόλου παρενέργειες!

ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ; Αυστραλοί ερευνητές έχουν ανακαλύψει ένα εκχύλισμα σπόρων ενός φρούτου που, μέσα σε λίγες ημέρες, κάνει τους όγκους να ξεραθούν! Ποιό είναι το καλύτερο; Χωρίς  π α ρ ε ν έ ρ γ ε ι ε ς !
Η θεραπεία, παρουσιάστηκε από τον Δρ. Glen Boyle από το ‘QIMR Berghofer Medical Research Institute’ και έχει αξιόλογα αποτελέσματα. Μέχρι σήμερα, την δοκίμασαν σε 300 ζώα και σε έναν άνθρωπο.
Πώς λειτουργεί…
Είναι ένα είδος μούρων και ο καρπός του εν λόγω φρούτου, ονομάζεται Hylandia dockrillii. Το εκχύλισμα του περιέχει ‘EBC-46’, μια ένωση αποτελεσματική στην καταπολέμηση του καρκίνου στον εγκέφαλο, στο λαιμό, και στο στήθος, καθώς και διαφόρων ειδών μελανώματος.
“Η ένωση λειτουργεί ουσιαστικά με τρεις τρόπους,” λέει ο Δρ. Boyle. “Σκοτώνει άμεσα τα καρκινικά κύτταρα, διακόπτει την παροχή αίματος και ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος.”
Αυτό που εξέπληξε περισσότερο τον Δρ. Boyle και τους συνεργάτες του, ήταν το πόσο γρήγορα λειτουργεί το εκχύλισμα.
Ο όγκος του σκύλου πριν και 15 μέρες μετά τη θεραπεία.
Αυτή η θεραπεία λειτουργεί μόνο για τους τύπους καρκίνων που είναι προσβάσιμοι μέσω βελόνας. Για αυτούς τους τύπους, οι ερευνητές είναι βέβαιοι, ότι θα μπορούσε να είναι μία τεράστια σωτηρία για ασθενείς με καρκίνο, οι οποίοι – για οποιονδήποτε λόγο – δεν είναι σε θέση να υποβληθούν σε συμβατική θεραπεία.
Το ‘dockrillii Hylandia’ είναι ένα σπάνιο μούρο: οι ερευνητές το έχουν βρεί, μόνο σε ένα μικρό μέρος της Αυστραλίας. Προσπαθούν να το καλλιεργήσουν και σε άλλες περιοχές.
Δεν είναι το πρώτο φυσικό πράγμα που καταπολεμά τον καρκίνο.
Προηγούμενες έρευνες έχουν αναφέρει, επίσης, το εκχύλισμα σπόρου βερίκοκου (βιταμίνη Β17) ως πιθανή θεραπεία του καρκίνου, όπως και το εκχύλισμα τζίντζερ, την κάνναβη, την πικραλίδα και πολλά άλλα.
Δυστυχώς, πολλές από αυτές τις θεραπείες, δεν είναι διαθέσιμες στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η ιατρική βιομηχανία προτιμά να χρεώνει τους ασθενείς με καρκίνο, με πολλές χιλιάδες $, εκτός των φαρμάκων και των θεραπειών…
Ακόμη και οι Αμερικανοί ιατροί, που έχουν διαγνωστεί με καρκίνο, κατευθύνονται για θεραπείες προς τις πιο «ανοιχτόμυαλες» χώρες όπως το Μεξικό.
Σε περίπτωση που το Hylandia dockrillii γίνει πιο ευρέως διαθέσιμο, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε, πώς θα το αντιμετωπίσει η ιατρική βιομηχανία των ΗΠΑ…
 
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...