Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Παρέμβαση – κόλαφος του δημοσιογράφου Σπύρου Τρίψα για το "χτύπημα" στην Τσατάνη!

Σε μία ηχηρή παρέμβαση προέβη ο Σπύρος Τρίψας, ο δημοσιογράφος που αποκάλυψε το σχέδιο Πυθία το οποίο τώρα είναι στην τελική ευθεία διερεύνησης από την ελληνική δικαιοσύνη. Ο Σπύρος Τρίψας μίλησε ξεκάθαρα για προβοκάτσια και πως ο πραγματικός στόχος ήταν
…όσοι δίνουν τον αγώνα κατά της διαπλοκής. «Είναι ξεκάθαρο ότι διαπλοκή παίζει τα ρέστα της», δήλωσε σε συνέντευξή τους σε ραδιοφωνικό σταθμό. Την ώρα που η κυρία Τσατάνη ελέγχεται πειθαρχικά και οι αποκαλύψεις της βάρος της είναι συντριπτικές, δέχεται επίθεση και αυτομάτως μετατρέπεται από ελεγχόμενη σε «θύμα»! Το έχουμε ζήσει και στο παρελθόν αυτό το παιχνιδάκι της διαπλοκής, συνέχισε. Η οσμή της προβοκάτσιας δεν μπορεί να κρυφτεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...