Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

«Μικρά χεράκια , μεγάλη καρδιά…»

Ο εθελοντισμός δεν είναι απλά ένας όρος, είναι στάση ζωής και δρα εποικοδομητικά στο κοινωνικό στερέωμα καθώς αφορά όλους ανεξάρτητα από κοινωνικές και οικονομικές διακρίσεις, προάγει την ενεργή συμμετοχή των πολιτών στην προάσπιση των θεμελιωδών τους δικαιωμάτων και ενδυναμώνει την κοινωνική αλληλεγγύη και συνοχή.
Συνιστά μια εξαιρετικά επιμορφωτική λειτουργία, ενισχύει την συνύπαρξη, προσδίδοντας νέο περιεχόμενο στη ζωή μας.
Όλα τα παραπάνω προσπαθούμε να μεταλαμπαδεύσουμε στους «μικρούς πολίτες» της πόλης μας με δράσεις που διοργανώνουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα.
Στις 8 Οκτωβρίου είδαμε με μεγάλη μας χαρά τους μικρούς πολίτες να καθαρίζουν την είσοδο των Αγ. Αναργύρων από τις πέτρες.
Στις 15 Οκτωβρίου καθαρίστηκαν τα σημεία που υπάρχουν οι κάδοι απορριμμάτων μέσα στην πόλη μας.

Οι δράσεις θα συνεχιστούν …
Ο Πρόεδρος της Τ. Κ. ΙΤΕΑΣ
ΤΕΝΤ ΓΟΥΟΡΘ
(κιν. 6937635272)




Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...