Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΑΛΑΞΙΔΙΟΥ: ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ


Πρόσκληση

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαλαξειδίου σας προσκαλεί να παραστείτε στην επετειακή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Παρθεναγωγείο Γαλαξειδίου, την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 7.30 μ.μ., η οποία περιλαμβάνει:
 1. Ομιλία του κ. Ιωάννη Γ. Ασπροποταμίτη, Πλοιάρχου Π.Ν. ε.α., με θέμα: Το ναυτικό κατόρθωμα του Αντιτορπιλικού «ΑΔΡΙΑΣ» (Δωδεκάνησα, 22 Οκτωβρίου - Αλεξάνδρεια, 6 Δεκεμβρίου 1943) και η ηρωική θυσία του Δίοπου Πυροβολητή Γεωργίου Ι. Πάππου* 
2. Προβολή σχετικού οπτικοακουστικού υλικού. 
3. Επίδοση αναμνηστικών. 
4. Τραγούδια από τη Χορωδία Νέων του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαλαξειδίου. Η εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίων Πάντων «Οι Φίλοι» και την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού.

Η παρουσία σας, θα μας τιμήσει. Το Δ.Σ.
* Ο Γεώργιος Πάππος καταγόταν από τους Άγιους Πάντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...