Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2016

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΑΛΑΞΙΔΙΟΥ: ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ


Πρόσκληση

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαλαξειδίου σας προσκαλεί να παραστείτε στην επετειακή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Παρθεναγωγείο Γαλαξειδίου, την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 7.30 μ.μ., η οποία περιλαμβάνει:
 1. Ομιλία του κ. Ιωάννη Γ. Ασπροποταμίτη, Πλοιάρχου Π.Ν. ε.α., με θέμα: Το ναυτικό κατόρθωμα του Αντιτορπιλικού «ΑΔΡΙΑΣ» (Δωδεκάνησα, 22 Οκτωβρίου - Αλεξάνδρεια, 6 Δεκεμβρίου 1943) και η ηρωική θυσία του Δίοπου Πυροβολητή Γεωργίου Ι. Πάππου* 
2. Προβολή σχετικού οπτικοακουστικού υλικού. 
3. Επίδοση αναμνηστικών. 
4. Τραγούδια από τη Χορωδία Νέων του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαλαξειδίου. Η εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίων Πάντων «Οι Φίλοι» και την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού.

Η παρουσία σας, θα μας τιμήσει. Το Δ.Σ.
* Ο Γεώργιος Πάππος καταγόταν από τους Άγιους Πάντες.
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...