Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

"ΕΠΕΣΕ ΣΤΟΝ ΛΑΚΚΟ" ο Μητσοτάκης με την αποσύρση της τροπολογίας Παππά

Με παρέμβαση Βούτση για να περισωθεί, έστω και την τελευταία στιγμή, η εφαρμογή του Συντάγματος, μετατίθεται η οποιαδήποτε νομοθετική πρωτοβουλία μετάβασης στο νέο τηλεοπτικό τοπίο, για μετά την προσπάθεια συγκρότησης του ΕΣΡ.
Ο πρόεδρος της Βουλής κ. Νίκος Βούτσης ζήτησε από τον κ. Ν. Παππά να αποσυρθεί τροπολογία την οποία κατέθεσε για το κλείσιμο των παράνομων νταβατζήδων.

Μην φανταστείτε ότι ο Νίκος Βούτσης είναι στο πλευρό των παράνομων νταβατζήδων. Απλώς στο πλαίσιο του θεσμικού του ρόλου θέλει όταν γυρίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Αμερική – όπως άλλωστε το έχει δηλώσει ότι θα το κάνει – θα τον καταστήσει υπεύθυνο για τις ηλιθιότητες των συνεργατών του που εμποδίζουν με αντισυνταγματικό τρόπο τη συγκρότηση του εθνικού συμβουλίου ραδιοτηλεόρασης.
Για να το κάνουμε λιανά:
Αν ο κύριος Μητσοτάκης ευλογήσει τις ηλιθιότητες των συνεργατών του τότε η τροπολογία Παππά όχι απλώς θα επανακατατεθεί αλλά θα έχει δίπλα θωρακιστεί ως μέσον υπεράσπισης του Συντάγματος!
Αν ο κύριος Μητσοτάκης, όπως οφείλει ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης που σέβεται το Σύνταγμα, δώσει εντολή ώστε να συγκροτηθεί το εθνικό συμβούλιο ραδιοτηλεόρασης, τότε θα πληρώσει στο ακέραιο το τίμημα της αδυναμίας αδειοδότησης από το έθνικό συμβούλιο ραδιοτηλεόρασης και επομένως το πέρασμα των αρμοδιοτήτων στον αρμόδιο υπουργό θα είναι ευθύνη της αξιωματικής αντιπολίτευσης και μόνο.
Αυτό σημαίνει με απλά λόγια: Έχει απόλυτο δίκιο η κυβέρνηση όταν προτείνει στο Συμβούλιο Επικρατειας να δεχθεί το ότι η αρμοδιότητα του υπουργού να αποφασίζει για τις άδειες οφείλεται σε ανώτερη βία συγκρότησης του εθνικού συμβουλίου ραδιοτηλεόρασης για την οποία ευθύνεται αποκλειστικώς η αξιωματική αντιπολίτευση και προσωπικά ο κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης.
Κυριάκο μου και κερατάς και δαρμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...