Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2016

Επίσκεψη αναπληρωτών προέδρων του ΤΕΙ Στερεάς στο Δημαρχείο Άμφισσας

Συνάντηση γνωριμίας και εργασίας με κλιμάκιο αναπληρωτών προέδρων του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας είχαν χθες Πέμπτη 6 Οκτωβρίου στο Δημαρχείο Άμφισσας ο καθ ύλην αρμόδιος Αντιδήμαρχος Νεκτάριος Μίχος κι ο Αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Άμφισσας Άρης Αγγελόπουλος.
Κατά τη συνάντηση επιβεβαιώθηκε και εμβαθύνθηκε και με τα μέλη του νέου προεδρείου του ιδρύματος η αμοιβαία εκτίμηση, η συναντίληψη πάνω σε καίρια ζητήματα λειτουργίας και ανάπτυξης του ΤΕΙ και των παραρτημάτων του και η στέρεα σχέση συνεργασίας που υφίσταται μεταξύ του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Δελφών.
Οι δύο αντιδήμαρχοι του Δήμου Δελφών έθεσαν στην κορυφή των ιεραρχήσεών τους την απαραίτητη στελέχωση του υπάρχοντος τμήματος, και τη λειτούργηση δεύτερου τμήματος στην Άμφισσα, σε συνέχεια των πρόσφατων σχετικών πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει ο Δήμαρχος Δελφών Θαν. Παναγιωτόπουλος.


Από την πλευρά τους οι αναπληρωτές πρόεδροι εξήραν τη συνεπή συμπαράσταση του Δήμου Δελφών προς το τμήμα του ΤΕΙ που εδρεύει στην Άμφισσα και ζήτησαν τη συνδρομή του δήμου σε θέματα καθαριότητας και συντήρησης του κτιρίου και του περιβάλλοντος χώρου. 
Τέλος, τόνισαν εκ νέου την πρόθεση του ιδρύματος για εξακολούθηση της εποικοδομητικής σχέσης των δύο πλευρών στην κατεύθυνση της κοινής ωφέλειας και της ανάπτυξης του ιδρύματος.
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...