Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2016

Ανακαινίστηκε το προάυλιο του Δημοτικού Σχολείου Δελφών

Σε ένα ανανεωμένο προαύλιο γιόρτασαν οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Δελφών την 3η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού.
Με ίδιους πόρους, από τη ΣΑΤΑ της Δ.Ε. Δελφών, τοποθετήθηκε ακρυλικός ελαστομερής τάπητας, εξωραίζοντας και κάνοντας πιο βιώσιμο για τους μαθητές το προάυλιο του σχολείου τους, που ως τώρα ήταν σε άθλια κατάσταση, ενώ έγινε προμήθεια και δύο τερμάτων ποδοσφαίρου τύπου 5Χ5.

Ταυτόχρονα, υλοποιήθηκαν και μια σειρά από αναγκαίες και οφειλομενες παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση της υγρασίας, ενώ πραγματοποιήθηκαν εργασίες καθαρισμού, καθώς και άλλες λειτουργικές επεμβάσεις, προκειμένου οι μαθητές του δημοτικού σχολείου Δελφών να μπορούν ξέγνοιαστα στο εξής να απολαμβάνουν τη μάθηση

Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...