Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2016

Καραγιάννης Δημήτριος: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ «ΑΝΑΛΗΘΗ» ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ


Με αφορμή τα αναληθή δημοσιεύματα στην τοπική εφημερίδα “Ώρα της Φωκίδας” (Δημοσίευμα με τίτλο «Δεν παραπέμπονται για συκοφαντική δησφήμιση»), σχετικά με την υπόθεση της συκοφαντικής δυσφήμησης του προσώπου μου, των Παναγιωτόπουλου Αθανασίου και Τσονάκα Αθανασίου, ως προς την απαλλαγή τους και την απόρριψη της έγκλησης μου από την Εισαγγελία Εφετών Λαμίας έχω να δηλώσω τα εξής:
1. Η υπόθεση έχει τεθεί προσωρινώς στο αρχείο έως να εκδικαστεί η υπόθεση της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Δελφών, η οποία ανεβλήθει λόγω μη χορήγησης εγκαίρως, εγγράφων του Δήμου και παρά την εισαγγελική παραγγελία που αναγκάστηκα να πάρω, τα έγγραφα αυτά μου προσκομίθηκαν την ίδια μέρα μετά την αναβολή του δικαστηρίου.
2. Ουδέποτε έχει απορριφθεί η σχετική μου έγκληση για τη συκοφαντική δησφήμηση και επομένως ουδέποτε οι ανωτέρω κατηγορούμενοι έχουν απαλλαγεί.
Τέλος έχω να δηλώσω την εμπιστοσύνη μου στην Ελληνική Δικαιοσύνη και είμαι βέβαιος πως αναληθή δημοσιεύματα – παιχνίδια δεν μπορούν να προκαταλάβουν δικαστικές αποφάσεις αλλά και ούτε να επηρεάσουν την τοπική κοινή γνώμη.

Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Δελφών

Καραγιάννης Δημήτριος
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...