Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016

ΕΣΚΑΣΕ ΝΕΑ ΦΟΥΣΚΑ στα κανάλια. ΔΥΟ μήνες απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στο epsilon (Ανανεώθηκε)

Θυμάστε που πριν 2 μήνες ο ιδιοκτήτης του epsilon έκανε δημόσια προταση να δώσει 30.000.000 ευρω για να πάρει αδεια;
Με αναστολή των ζωντανών εκπομπών από σημερα  Τετάρτη, προειδοποιούν οι εργαζόμενοι του Epsilon την διοίκηση του καναλιού και, με επιστολή τους, ζητούν την καταβολή των δεδουλευμένων των προηγούμενων δύο μηνών.
Το star.gr εξασφάλισε το κείμενο των εργαζομένων, ενώ συνομίλησε και με πηγή από το κανάλι. Η επιστολή, την οποία υπογράφουν εκ μέρους των ομάδων τους οι αρχισυντάκτες όλων των εκπομπών εκτός από εκείνες της Τατιάνας Στεφανίδου, του Νίκου Ευαγγελάτου και της Αννίτας Πάνια, παραδόθηκε με e-mail στη διοίκηση του καναλιού το απόγευμα της Δευτέρας.
«Δεν έχουμε χρήματα να ερχόμαστε στο κανάλι»
Στο κείμενο, το οποίο γνωστοποιήθηκε στις ομάδες των εκπομπών πριν την αποστολή του, περιγράφεται η δύσκολη συγκυρία λόγω της μη καταβολής των μισθών τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο.
«Σας γνωστοποιούμε ότι η κατάσταση την οποία βιώνουμε οι δημοσιογράφοι του σταθμού έχει φτάσει στο απροχώρητο. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε είναι το γεγονός ότι μας οφείλονται δεδουλευμένα Αυγούστου και Σεπτεμβρίου και, όπως καταλαβαίνετε, είναι αδύνατον αφού δεν έχουμε χρήματα να ερχόμαστε στο κανάλι… Στις περισσότερες εκπομπές αφαιρέθηκαν βάρδιες μοντάζ καθιστώντας αδύνατον να διεκπεραιώνεται η δουλειά μας στην ώρα της, ενώ πολλά “κλεισμένα” γυρίσματα δεν πραγματοποιούνται, καθώς τα οχήματα δεν έχουν βενζίνη για να κινηθούν και δεν βρίσκεται καμία λύση από κανέναν», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η επιστολή.
Ακυρώνονται τα θέματα – Προειδοποίηση για αναστολή εκπομπών από Τετάρτη

Στην επιστολή, οι συντελεστές των εκπομπών «Φτιάξε Καφέ να στα πω», «Έτοιμο το πρωινό», «La biri biri», «Τώρα ο,τι συμβαίνει», «Αποκαλυπτικά» και «Επιτέλους Σαββατοκύριακο», ζητούν από τη διοίκηση την «άμεση καταβολή των δεδουλευμένων μας και ζητούμε συνάντηση μαζί σας με σκοπό να λυθούν τα λειτουργικά προβλήματα».
«Αν δεν γίνουν τα παραπάνω, θα βρεθούμε στην δυσάρεστη θέση από την Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου, να μην μπορούμε να “βγάλουμε” τις εκπομπές μας στον αέρα», καταλήγουν οι εργαζόμενοι.
Όπως είπαν αποκλειστικά στο star.gr δημοσιογράφοι από δύο διαφορετικές εκπομπές του Epsilon, η κατάσταση είναι τόσο δραματική, που δεν μπορούν να μεταβούν σε ρεπορτάζ ή συνεντεύξεις, ενώ αντιμετωπίζουν και προβλήματα στην καθημερινότητά τους όντες απλήρωτοι. «Από σήμερα μας ακυρώνουν το ένα θέμα πίσω από το άλλο», επεσήμαναν χαρακτηριστικά, δείχνοντας πως η αναστολή των εκπομπών δεν απέχει πολύ από το να γίνει πραγματικότητα.
Το star.gr επικοινώνησε και με το κανάλι, ζητώντας ένα σχόλιο από το γραφείο Τύπου. Ωστόσο, ο άνθρωπος που απάντησε στο τηλεφώνημα, δήλωσε άγνοια για την επιστολή και, όταν του μεταφέραμε το περιεχόμενό της, σχολίασε «λυπάμαι, δεν το έχω διαβάσει» και μας προέτρεψε να επικοινωνήσουμε αργότερα…

ΥΓ. Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες του star.gr, μετά την επιστολή αλλά και την έκταση που πήρε το θέμα, η διοίκηση κατέβαλε τα δεδουλευμένα του Αυγούστου.

πηγή
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...