Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Νέα προειδοποίηση το State Department για την Κωνσταντινούπολη.

Το αμερικανικό προξενείο προειδοποίησε τους πολίτες των ΗΠΑ να είναι προσεκτικοί, καθώς υπάρχει ενδεχόμενο να διαπραχθούν τρομοκρατικές επιθέσεις στην Κωνσταντινούπολη, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

Η ανακοίνωση:
Το Γενικό Προξενείο των ΗΠΑ στην Κωνσταντινούπολη, συμβουλεύει τους πολίτες των ΗΠΑ ότι εξτρεμιστικές ομάδες συνεχίζουν τις επιθετικές προσπάθειες για να επιτεθούν σε Αμερικανούς ή / και άλλους αλλοδαπούς στην Κωνσταντινούπολη.
Αυτές οι επιθέσεις μπορεί να είναι προ-προγραμματισμένες, ή θα μπορούσαν να συμβούν με ελάχιστη ή καμία προειδοποίηση και περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε: ένοπλη επίθεση, απόπειρα απαγωγής, βομβαρδισμούς, ή άλλες βίαιες πράξεις.
Το Γενικό Προξενείο συμβουλεύει τους πολίτες των ΗΠΑ που κατοικούν ή επισκέπτονται την Κωνσταντινούπολη να ελέγχουν και να ενημερώνουν τις πρακτικές προσωπικής ασφάλειας τους, όταν ταξιδεύουν σε περιοχές όπου συχνάζουν, ή διαμένουν δυτικοί.
Οι πολίτες των ΗΠΑ θα πρέπει επίσης να είναι σε αυξημένη επαγρύπνηση και προσοχή σε περιοχές εύκολα προσβάσιμες στο ευρύ κοινό.

Για ασφάλεια:
· Αποφύγετε τα ταξίδια στην νοτιοανατολική Τουρκία, ιδίως σε μεγάλα αστικά κέντρα κοντά στα τουρκικά / συριακά σύνορα.
· Μείνετε μακριά από μεγάλα πλήθη, μεταξύ άλλων και σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς.
· Να είστε σε αυξημένη επαγρύπνηση και προσοχή όταν επισκέπτεστε δημόσιους χώρους, ιδιαίτερα εκείνους που επισκέπτεται μεγάλος αριθμός τουριστών.
· Μείνετε μακριά από τις πολιτικές συγκεντρώσεις και συλλαλητήρια.
· Ακολουθήστε τις οδηγίες των τοπικών αρχών σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.
· Μείνετε σε ξενοδοχεία με αναγνωρίσιμα μέτρα ασφαλείας.
· Παρακολούθηση των τοπικών μέσων ενημέρωσης.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...